Oppo brengt haar eerste Oppo R15 Pro en Oppo A3 uit in Nederland

In Nederland is de Chinese fabrikant Oppo nog niet echt bekend. Dat moet binnenkort gaan veranderen, want het merk heeft haar eerste twee smartphones, de Oppo A3 en Oppo R15 Pro uitgebracht in ons land.

Oppo verkrijgbaar in Nederland

Zo’n twee weken geleden kwam Oppo met het nieuws dat het de R15 Pro en A3 uit zal brengen in ons land. De smartphonefabrikant heeft de twee devices nu uitgebracht in ons land. Het zijn de eerste twee smartphones van Oppo die in ons land verschijnen.

Oppo A3

Oppo A3

De Oppo Find X, het erg stijlvolle vlaggenschip van Oppo, komt later pas. De Oppo A3 is het ‘goedkoopste’ toestel, voorzien van een 6,2 inch Full-HD+ beeldscherm, 128GB opslagruimte, een octa-core processor en 16 megapixel camera. Het toestel heeft geen vingerafdrukscanner, maar wel een 8 megapixel front-camera met flitser. De telefoon draait op Android 8.1 Oreo met ColorOS.

Voor de Oppo A3 moet je 299 euro neertellen, toch een erg fors bedrag; gezien de Moto G6 Plus misschien nog wel completer is, omdat die bijvoorbeeld ook NFC heeft. In ons overzicht met beste smartphones tot 300 euro, vind je nog meer alternatieven. De Oppo A3 kun je direct aanschaffen bij Mobiel en MediaMarkt.

Oppo R15 Pro

Oppo R15 Pro

De stijlvolle Oppo R15 Pro is voorzien van 6,28 inch AMOLED Full-HD+ beeldscherm met een notch aan de bovenzijde. De telefoon heeft 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Daarbij is er een Snapdragon 660 octa-core processor, een 3430 mAh accu en 16MP + 20MP dual-camera. Aan de voorkant is een 20 megapixel front-camera geplaatst.

Oppo heeft de Oppo R15 Pro een vrij fors prijskaartje meegegeven; 649 euro. Dat is erg fors, maar daarvoor krijg je wel een stijlvolle telefoon. Hij is verkrijgbaar bij Mobiel en MediaMarkt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel