Oppo komt officieel naar Nederland, ook Oppo Find X naar ons land

Oppo heeft bekend gemaakt dat het definitief naar Nederland komt. In het persbericht van de Chinese fabrikant staat dat we hiermee tot de enige vier Europese landen behoren waarin de Oppo Find X zal verschijnen.

Oppo naar Nederland

De Chinese fabrikant Oppo komt officieel naar Nederland. Dit bericht wordt gedeeld met DroidApp door de fabrikant zelf. Het merk opent daarnaast ook een vestiging in ons land, en wel in Rotterdam. Nederland behoort de vier Europese landen waar Oppo als eerst haar toestellen aan wil bieden. De drie andere landen zijn Spanje, Frankrijk en Italië. Mogelijk komt er ook een eigen winkel in Nederland. Maar hier doet de fabrikant een beetje vaag over.

Oppo Find X

De deze week gepresenteerde Oppo Find X zal in september beschikbaar komen. De prijs hiervan bedraagt inderdaad 999 euro. Dit is een hele flinke prijs voor een merk dat bij het overgrote deel van de Nederlanders totaal onbekend is. In juli wil de fabrikant nog twee beter geprijsde modellen uitbrengen in ons land, maar het is onbekend welke toestellen dit zijn en wat deze gaan kosten.

Oppo Find X

Tevens zal Oppo een speciale Oppo Find X Lamboghini Edition uitbrengen. Hiervoor werkt de Chinese fabrikant samen met de Italiaanse autobouwer. Volgens de fabrikant is dit toestel bedoeld voor de écht snelle smartphonegebruikers, maar het is onduidelijk of de specificaties anders zijn. Alles over de Oppo Find X kun je vinden op de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel