OnePlus: begin 2019 nieuwe range met 5G smartphone

OnePlus komt naast haar vlaggenschepen zoals de 6 en 6T met een nieuwe range. De nieuwe serie smartphones bevat ook toestellen die voorzien zijn van 5G. Hiermee lijkt het erop dat de OnePlus 7 geen ondersteuning krijgt voor 5G.

Nieuwe OnePlus met 5G

De ambitie om als eerste met een 5G-smartphone te komen, die is er. De fabrikant maakte dit vorige maand al bekend. Het bedrijf zou hiervoor samenwerken met onder andere Europese providers. OnePlus laat tegenover Cnet weten dat het met een volledig nieuwe lijn wil komen van smartphones. Hiermee moet het aanbod toestellen bij OnePlus uitgebreid worden.

Het gaat volgens de fabrikant om een compleet nieuwe lijn, waarin ook een nieuwe 5G smartphone zal zitten. De naam van de nieuwe serie is nog niet bekend, net als waar de andere toestellen uit de lijn mee zullen pronken. Ook is niet bekend of het merk nu een andere weg inslaat en dus niet meer steevast in het jaar een high-end uitbrengt en een paar maanden later een T-model aankondigt. Volgens de bron krijgt de OnePlus 7 geen 5G-ondersteuning.

5G is de opvolger van 4G maar staat nog wel in de kinderschoenen. Het kan nog wel een langere tijd duren voordat het 5G-netwerk uitgerold wordt en de toestellen het nieuwe netwerk ook zullen ondersteunen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel