OnePlus 6 ontvangt OxygenOS 9.0.2 met veel nieuws en update november

OnePlus heeft in Nederland een nieuwe update vrijgegeven voor de OnePlus 6. Het vlaggenschip van begin dit jaar wordt bijgewerkt naar OxygenOS 9.0.2. Deze software-update brengt een hoop nieuwe features naar de OnePlus 6, onder andere beveiligingsupdate november.

OxygenOS 9.0.2 voor OnePlus 6

De OnePlus 6 wordt voorzien van een update. De Chinese fabrikant heeft OxygenOS 9.0.2 uitgerold voor het toestel waarvan de introductie begin dit jaar plaatsvond. De smartphone krijgt met de update verschillende nieuwe features, zo laat Roan aan ons weten. De update die OTA wordt aangeboden heeft een grootte van 354MB.

OnePlus 6 OxygenOS 9.0.2

We vinden verschillende nieuwe functies terug in de update. Hierbij zien we beveiligingsupdate november 2018, welke vandaag door Google is vrijgegeven. Daarbij zijn er nieuwe navigatie-gestures, een verbeterde interface voor ‘Over de telefoon’ en een verbeterd energiebeheer in stand-by. Ook kun je Google Assistent of een andere third-party assistent starten door de power-button voor 0,5 seconden ingedrukt te houden.

Ook in de camera-app vinden we verbeteringen. Met Nightscape kun je in donkere omgevingen nog mooie foto’s maken. Daarbij zorgt de functie Studio Lightning voor betere portretfoto’s met een betere uitlichting van het contour van het gezicht.

De update wordt gefaseerd uitgerold, dus het kan even duren voordat hij bij iedereen beschikbaar is. Zodra de update voor je OnePlus 6 beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel