OnePlus plant aankondiging voor 15 januari 2019: eerste 5G-smartphone?

OnePlus wil het volgend jaar direct groots aanpakken, en daar kun je maar beter vroeg bij zijn. Dat moet de gedachte zijn achter het nieuwe bericht van de Chinese fabrikant. Op 15 januari 2019 zal er een grootse aankondiging gehouden worden.

OnePlus aankondiging op 15 januari

Het is nog ver weg, zo’n 4,5 maand, maar OnePlus wil je alvast attenderen op ‘iets groots’. De Chinese fabrikant zal op 15 januari 2019 een aankondiging houden. Het is niet helemaal duidelijk wat precies staat te gebeuren op deze datum. Eerder werd al duidelijk dat OnePlus de 6T in oktober zal aankondigen.

OnePlus aankondiging 15 januari 2019

Of we al de OnePlus 7 gaan zien is ook nog maar de vraag, aangezien de 6T nog niet zo lang daarvoor is aangekondigd. Wel gaan er al berichten over de eerste 5G-smartphone van Oppo. Oppo behoort tot hetzelfde moederbedrijf als Vivo en OnePlus. Vorige week werd door de Vice-President van Oppo al beweerd dat het de eerste fabrikant zal zijn die in 2019 een 5G-smartphone in productie op zou nemen.

Uiteraard zullen we je op DroidApp op de hoogte houden van het nieuws. Wellicht komen we in de komende weken en maanden al meer te weten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel