Nieuwe informatie: OnePlus 6T komt in oktober en wordt duurder

OnePlus zal in oktober de opvolger van de OnePlus 6 aankondigen. Het merk zal dan met de OnePlus 6T komen. Uit nieuwe informatie blijkt dat dit toestel een hoger prijskaartje krijgt dan de huidige ‘6’ en over twee maanden al moet verschijnen.

OnePlus 6T in oktober

De OnePlus 6 is een erg prettig toestel, zo schreven we al in onze OnePlus 6 review. De smartphone krijgt volgens de nieuwste informatie toch gewoon dit jaar ook een opvolger. Niet geheel verrassend, krijgt dat toestel de naam OnePlus 6T. Hij zou in oktober van dit jaar moeten verschijnen. Voor het eerst zou OnePlus in de Verenigde Staten samenwerken met een provider. Daar moet het toestel aan de man gebracht worden in samenwerking met het Amerikaanse T-Mobile.

OnePlus 6 display

Volgens de tot nu toe bekende informatie zal de nieuwe smartphone een hoger prijskaartje krijgen. De prijs van 530 dollar stijgt naar 550 dollar. Het is de verwachting dat daarmee ook de prijs in ons land zal gaan stijgen. Verdere details over de nieuwe smartphone ontbreken nog, ook foto’s zijn nog niet uitgelekt, maar gezien het verleden, zal dit niet heel lang meer op zich laten wachten. Er bestaat een kans dat het toestel veel weg gaat hebben van de Oppo R17. Deze werd onlangs aangekondigd en hoort tot hetzelfde moederbedrijf als OnePlus. Eerdere modellen van Oppo lieten ook al een OnePlus model zien. Dus wie weet!

OnePlus komt met de 6T een maand eerder dan dat de 5T werd uitgebracht. Deze verscheen in november vorig jaar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel