OnePlus 6 ontvangt OxygenOS 5.1.11: oplossing flikkerend scherm en meer

OnePlus heeft een nieuwe update vrijgegeven voor de OnePlus 6. De smartphone wordt bijgewerkt naar OxygenOS 5.1.11 en deze brengt een hoop verbeteringen en fixes. Denk aan een oplossing voor het flikkerende scherm en meer.

OxygenOS 5.1.11 voor OnePlus 6

De bezitters van de OnePlus 6 kunnen een nieuwe update binnenhalen voor hun smartphone. De Chinese fabrikant heeft OxygenOS 5.1.11 uitgebracht voor het vlaggenschip.

Met de update worden enkele problemen aangepakt. Verschillende gebruikers hebben zich bij OnePlus gemeld met een flikkerend scherm wanneer het toestel in direct zonlicht gebruikt werd. Tevens bevat het verbeteringen in de stabiliteit van de connectie met netwerken en WiFi en kun je het toestel nu sneller ontgrendelen. Bij de camera is de HDR mode verbeterd.

OnePlus 6 OxygenOS 5.1.11

Changelog

Hieronder vind je de changelog van de update;

System

  • Optimized network connection
  • Optimized stability for Wi-Fi connection
  • Fixed screen flickering issue in daylight
  • General bug fixes and improvements
  • Confirm pin without tapping ✓(Setting > Security & lock > PIN)

Camera

  • Improved HDR mode

Zodra de update voor je toestel beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. OnePlus rolt de update gefaseerd uit, waardoor het enkele dagen kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is, Dit doet de fabrikant bewust. Mochten er bij enkele gebruikers nog problemen voordoen, dan kan OnePlus de update sneller terugtrekken.

Leestip: OnePlus 6 tips: 15 handige tips voor je nieuwe toestel

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel