OnePlus 6 Red: limited edition van high-end smartphone in het rood

OnePlus heeft vannacht een nieuwe kleur getoond van de OnePlus 6. De high-end smartphone van het Chinese bedrijf komt in het rood beschikbaar. Geen spannende naam voor het toestel; gewoon OnePlus 6 Red.

OnePlus 6 Red

De Chinese fabrikant heeft haar high-end smartphone voor dit jaar uitgebracht in een nieuwe kleur; rood. Het gaat om een gelimiteerde kleur die beperkt beschikbaar zal zijn. Eerder werd de OnePlus 5T al uitgebracht in de kleur Lava Red.

OnePlus 6 red

De rode OnePlus 6 heeft een speciale manier van afwerking. Een speciale laag zorgt voor een heldere rode glans. Volgens OnePlus zelf zou het maken van deze kleur 5 dollar extra kosten om te produceren. Het resultaat is een glanzende, transparante laag over de rode coating. Ook denkt OnePlus de juiste balans te hebben gevonden in de kleur rood, waarbij het jarenlang een blijvende aantrekkingskracht blijft houden.

De OnePlus 6 Red komt beschikbaar vanaf volgende week, 10 juli om precies te zijn. Hierbij gaat het om de meest uitgebreide versie met 8GB RAM en 128GB opslagruimte. Hierbij geldt een prijskaartje van 569 euro. De rode kleur komt alleen beschikbaar via de website van OnePlus zelf en via Belsimpel.

Leestips:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel