OxygenOS 5.1.8 update staat klaar voor OnePlus 6

OnePlus 6-bezitters kunnen wederom een nieuwe update verwachten. De smartphonefabrikant bracht vorige week al OxygenOS 5.1.6 uit, maar nu staat de update naar versie 5.1.8 al klaar. De update brengt een aantal verbeteringen.

OnePlus 6: OxygenOS 5.1.8

Vorige week verscheen OxygenOS 5.1.6 voor de OnePlus 6. De update bracht meerdere verbeteringen, maar een week later staat er nog een update klaar voor de smartphone. De Chinese fabrikant voorziet de toestellen vanaf nu van OxygenOS 5.1.8 en deze dicht bijvoorbeeld een belangrijke kwetsbaarheid. Deze kwetsbaarheid heeft betrekking op een beveiligingsprobleem in de bootloader van de OnePlus 6. Deze patch werd eerder al in OxygenOS 5.1.7 gedicht, maar deze update kwam eerder alleen in India beschikbaar.

OnePlus 6 OxygenOS 5.1.8

In de changelog van Oxygen 5.1.8 staat verder dat de gesprekskwaliteit wordt verbeterd, stabiliteitsproblemen zijn opgelost en dat er verbeterde netwerk-stabiliteit is en natuurlijk zijn er bugfixes. De update wordt OTA, dus via het toestel uitgerold. De uitrol kan even in beslag nemen, waardoor het kan zijn dat de update niet direct al beschikbaar is.

Wil je meer weten over de OnePlus 6? Raadpleeg dan onze uitgebreide OnePlus 6 review en lees ons overzicht met nuttige OnePlus 6 tips. Ook kun je terecht op de OnePlus 6 pagina, die je kunt bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel