OnePlus verkoopt in 22 dagen meer dan één miljoen OnePlus 6-toestellen

OnePlus doet goede zaken met de onlangs uitgebrachte OnePlus 6. De high-end smartphone van de Chinese fabrikant wordt vele malen beter verkocht dan de 5T en de telefoon breekt alle records.

OnePlus 6 verkoop gaat goed

De Chinese fabrikant OnePlus doet erg goede zaken met de OnePlus 6. De smartphone wordt volgens de fabrikant twee keer zo snel verkocht als de 5T, de voorloper van de 6. Om precies te zijn zou de teller in 22 dagen de één miljoen verkochte toestellen hebben bereikt.

OnePlus 6 internet

De OnePlus 6 met 256GB opslagruimte zou volgens de fabrikant zelf het meest populaire toestel zijn. De OnePlus 5 en 5T werden in drie maanden tijd een miljoen keer verkocht, de ‘6’ doet dit dus duidelijk nog beter. Een deel van de ‘6’ toestellen wordt verkocht via de pop-up stores die in verschillende landen waren te vinden.

Naast online verkoop en de pop-up store heeft OnePlus ook ingezet om samenwerking met retailers in Europa. In Nederland is het toestel verkrijgbaar bij Belsimpel. DroidApp heeft de smartphone uitgebreid onderworpen aan een test in de OnePlus 6 review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel