OnePlus 6 vanaf vandaag officieel te koop in Nederland

Vorige week werd de nieuwe OnePlus 6 aangekondigd. De smartphone is voorzien van een lange lijst specificaties en mogelijkheden, en een vernieuwd design. Met de OnePlus 6 heb je een prima toestel in handen en vanaf vandaag is hij officieel te koop.

OnePlus 6 kopen in Nederland

We zijn een nieuwe smartphone rijker in Nederland. OnePlus kwam vorige week met de presentatie van haar nieuwe vlaggenschip; de OnePlus 6. Het toestel kon vanaf dat moment vooraf besteld worden. Vanaf vandaag is de smartphone officieel te koop in Nederland.

De OnePlus 6 is een uitgebreide smartphone met een glazen behuizing, 6,28 inch AMOLED display met een inkeping (notch) aan de bovenzijde van het scherm. Daarbij heeft OnePlus de telefoon uitgerust met een dual-camera (16MP+20MP) en is er minimaal 64GB opslagruimte en 6GB RAM. Het geheugen kan niet uitgebreid worden.

OnePlus laat de ‘6’ draaien op OxygenOS; een eigen skin met extra mogelijkheden. Deze skin is gebaseerd op Android 8.1 Oreo. Daarbij is er dual-sim ondersteuning, net als een 3,5 millimeter aansluiting en een 16MP front-camera. De accu heeft een capaciteit van 3300 mAh en kan razendsnel worden opgeladen. Ook is er een Snapdragon 845 processor aanwezig.

De OnePlus 6 is momenteel direct uit voorraad leverbaar in 64GB; de andere modellen komen over een tijdje pas. Het toestel is te verkrijgen via twee officiële kanalen; via de website van OnePlus en via Belsimpel. De prijs is hetzelfde; 519 euro. Ben je benieuwd naar onze ervaring met het toestel? Raadpleeg onze interessante OnePlus 6 preview met uitgebreide video.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel