OnePlus en Belsimpel gaan officieel samenwerken

De Chinese fabrikant OnePlus en de Nederlandse telefoonwinkel Belsimpel hebben de handen ineengeslagen. De twee bedrijven gaan samenwerken. Op deze manier wordt het voor consumenten ook mogelijk bijvoorbeeld de OnePlus 6 direct via de officiële weg bij de winkel te kopen.

OnePlus en Belsimpel

OnePlus en Belsimpel hebben samen bekend gemaakt, samen te gaan werken. Dit betekent dat toestellen van OnePlus officieel bij de Nederlandse winkelketen beschikbaar komen. Tot op heden bood Belsimpel wel OnePlus smartphones aan, maar dit betrof grijze import. Hier hing vervolgens ook weer een hoger prijskaartje aan dan de prijs waarvoor OnePlus toestellen verkocht.

De OnePlus 6 zal het eerste toestel zijn die via de officiële weg aangeboden zal worden bij Belsimpel. Dit toestel zal daarbij vanaf 16 mei om 19:00 uur vooraf te bestellen zijn bij de Nederlandse webwinkel. Eventueel kan de aanschaf gecombineerd worden met een abonnement. Via de Nederlandse webwinkel zullen ook de officiële accessoires verkocht worden.

Alle details worden tijdens de aankondiging op 16 mei bekend gemaakt. Wel heeft webwinkel Amazon een groot gedeelte van de specs al uitgelekt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel