OnePlus belooft snelle toegang tot Android P met OnePlus 6

Volgende week staat de aankondiging gepland van de nieuwe OnePlus 6. De smartphone van de Chinese fabrikant zal voorzien zijn van Android Oreo, zo is de verwachting. Echter heeft de fabrikant alvast nieuws te melden over de update naar Android P.

Android P spoedig naar OnePlus 6

OnePlus heeft officieel bekend gemaakt dat het haar nog aan te kondigen OnePlus 6 snel kennis zal laten maken met Android P. De nieuwste versie van het Android OS, werd afgelopen week tijdens Google I/O verder uitgebreid met een reeks toffe nieuwe functies.

Kort na de lancering van de OnePlus 6 belooft de Chinese fabrikant gebruikers snel toegang te geven tot de Android P Beta. Hiervoor zegt de fabrikant nauw samen te werken met Google. De Android P Beta werd in de afgelopen week vrijgegeven, en niet alleen voor de Pixel, maar bijvoorbeeld ook voor de Nokia 7 Plus en Xperia XZ2. Volgens OnePlus wil het bedrijf met de toegang tot de beta een nog betere software-ervaring creëren.

OnePlus belooft verder voor de OnePlus 5 en 5T later dit jaar nog iets leuks te hebben. Dit zal ongetwijfeld ook betrekking hebben op het nieuwe Android P. De aankondiging van de OnePlus 6 is op 16 mei.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel