Nieuwe teaser: OnePlus 6 krijgt sensor voor meten hartslag

De OnePlus 6 zal op verschillende vlakken een verbetering zijn ten opzichte van de huidige 5T. De smartphone zal voorzien worden van een sensor waarmee je je hartslag kunt meten.

OnePlus 6 met hartritmesensor

Een sensor waarmee je je hartslag kunt meten, het is een functie die we vermoedelijk gaan terugzien op de OnePlus 6. De Chinese fabrikant heeft een eigen teaser naar buiten gebracht voor het nieuwe toestel. Hoewel de naam van de functie niet expliciet wordt genoemd, maakt de afbeelding wel duidelijk welke functie bedoeld wordt.

OnePlus 6 hartslagsensor

De OnePlus 6 zal op 16 mei aangekondigd worden, zo werd eerder duidelijk. Ook HMD Global doet die dag een aankondiging, vermoedelijk van de Nokia X. Echter is OnePlus niet de eerste fabrikant met een hartslagsensor op het toestel. We zagen ook al bijvoorbeeld bij verschillende Galaxy S-toestellen deze functie terugkomen.

Een hartritmesensor kan van pas komen voor degenen die graag gebruik maken van fitness-trackers. Op 16 mei krijgen we alle details te horen over het nieuwe toestel van OnePlus.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel