OnePlus 6 wordt duurste OnePlus ooit en komt mogelijk 18 mei

De OnePlus 6, we konden er in de afgelopen maanden niet omheen. Nu ook niet, want nu komen we meer details te weten over de prijs van het toestel en mogelijk een andere aankondigingsdatum. Wat is OnePlus met de ‘6’ van plan?

OnePlus 6: iets later en duurder

Eerder verscheen een foto waarop stond dat de aankondiging van de OnePlus 6 gepland zou staan voor 5 mei 2018. Nieuwe berichten spreken dit tegen. De Chinese fabrikant zou nu de presentatie op 18 mei gepland hebben staan, twee weken later dus. De informatie is afkomstig uit een Indiase bron, maar OnePlus heeft nog niets losgelaten.

OnePlus 6 teaser 5t

Dezelfde bron weet ook te melden dat het toestel het duurste OnePlus-toestel ooit gaat worden. Ooit kwam OnePlus als ‘prijsstunter’ op de markt met veel voor weinig; nu gaat het helaas wederom de andere merken achterna en zal ook de prijs van de OnePlus 6 opgekrikt worden.

De bron spreekt over een prijs van Rs. 39,999, wat omgerekend zo’n 492 euro is. Dit is het bedrag exclusief heffingen en btw; dus hier komt nog wel een X bedrag overheen. Met btw gaan we dus al naar 600 euro. De OnePlus 5T kwam op de markt voor een bedrag van 499 euro. We verwachten dat de prijs dan ook minimaal op 599 euro komt te liggen voor de ‘6’.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel