OnePlus doet alvast boekje open over de specs van de OnePlus 6

We kunnen binnenkort kennis maken met de nieuwe OnePlus 6. Voordat dat moment aanbreekt, heeft de Chinese fabrikant alvast wat informatie gegeven over het komende vlaggenschip. Wat kunnen we verwachten bij het toestel?

OnePlus 6: de eerste details

In de afgelopen maanden hebben we al veel voorbij zien komen over de OnePlus 6. Nu is de Chinese fabrikant zelf aan zet, met een forumpost waarin het bedrijf meer informatie geeft over de OnePlus 6. Hierbij wordt ook nog eens de naam bevestigd, het wordt dus definitief OnePlus 6.

De smartphone zal uitgerust worden met een Snapdragon 845 processor, maximaal 8GB aan RAM-geheugen en een maximale opslagruimte van 256GB. Er wordt dus gesproken over een maximaal werkgeheugen van 8GB, waarbij het ons mogelijk lijkt, dat er twee varianten komen van de ‘6’, bijvoorbeeld ook met 6GB RAM en daarbij minder opslagruimte.

OnePlus 6 notch

Notch

Duidelijk werd al dat de OnePlus 6 voorzien zal zijn van een notch, een inkeping aan de bovenkant van het scherm. Hier is dan bijvoorbeeld ruimte voor de front-camera. De gebruikers zullen wel de mogelijkheid krijgen om de notch te verbergen, waarbij er dus aan de linker- en rechterkant een zwarte balk te zien is, zoals bij de traditionele smartphones het geval is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel