Evleaks lekt eerste foto OnePlus 6 met geborstelde achterkant en 3,5 mm aansluiting

In de komende maanden wordt de aankondiging van de OnePlus 6 verwacht. De bekende leaker Evan Blass heeft de eerste foto van het toestel de wereld in geslingerd. We zien een strakke behuizing en een 3,5 millimeter aansluiting voor de headset. Het toestel heeft wel wat weg van de Galaxy S9.

OnePlus 6 gelekt door Evan Blass

Verschillende fabrikanten hebben hun high-end smartphone al gepresenteerd dit jaar. OnePlus is in verschillende regio’s gestopt met de verkoop van de OnePlus 5T en dus betekent dit, dat er een opvolger klaarstaat. Mogelijk krijgen we in juni de aankondiging van de OnePlus 6 en dit belooft weer een interessant toestel te worden.

OnePlus 6 Evleaks

Op de foto die door Evan Blass naar buiten is gebracht, zien we het toestel met een achterkant van geborsteld metaal. De kans is aanwezig dat OnePlus weer met verschillende soorten achterkanten werkt; de zogenoemde StyleSwap covers. We zagen het toestel ook al in live-foto’s, met glazen achterkant. De indeling aan de achterkant is hierbij hetzelfde.

De vormgeving van de OnePlus 6 lijkt toch wel voor een deel op die van de Samsung Galaxy S9. Ook zien we op de foto een USB-C aansluiting en een 3,5 millimeter aansluiting voor een hoofdtelefoon. Zodra er meer bekend is over de ‘6’ houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel