Bevestigd: OnePlus 6 met Snapdragon 845 wordt in juni gepresenteerd

Over vijf maanden kunnen we volgens de nieuwste berichten een nieuw OnePlus-toestel verwachten. Het gaat om de OnePlus 6 die we in juni 2018 zullen gaan zien, deze bevestiging heeft OnePlus gegeven in een interview.

OnePlus 6 in juni

In juni zal de OnePlus 6 worden gepresenteerd, dat laat Pete Lau, topman van OnePlus weten in een interview. Officieel spreekt hij over het tweede kwartaal van 2018, maar wel in de vergelijkbare periode waarin de OnePlus 5 werd gepresenteerd; deze werd ook in juni aangekondigd.

De geruchtenmolen over de OnePlus 6 draait weliswaar, maar nog niet heel hard. Om dat alvast voor te zijn heeft Lau alvast één en ander aangegeven in het interview. De smartphone zal voorzien zijn van een Snapdragon 845 processor en krijgt naar verwachting dunne schermranden, een dual-camera en meer technische hoogstandjes.

De OnePlus 6 zal de OnePlus 5/5T opvolgen, maar het is onduidelijk of er ook een OnePlus 6T komt. In het interview laat Lau weten dat hij niet 100 procent zeker weet of er een tweede OnePlus-smartphone uitgebracht wordt in 2018.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel