Toont deze gave concept-render de nieuwe OnePlus 6?

De OnePlus 6 wordt in juni verwacht en we zijn al het één en ander te weten gekomen over de nieuwe smartphone. Nu zijn op basis van de eerdere lekken een aantal concept-renders verschenen.

Concept-renders van OnePlus 6

In navolging van de OnePlus 5-serie kunnen we over een paar maanden de OnePlus 6 verwachten. Het nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant zal voorzien van een Snapdragon 845 processor en mogelijk 6/8GB RAM-geheugen. Daarbij wordt verwacht dat de smartphone uitgerust zal zijn met een 19:9 display met notch; een inham aan de bovenzijde van het scherm.

OnePlus 6 concept

Enkele dagen geleden verscheen er nog wat meer informatie; daarbij wordt gesproken over een prijskaartje van 749 dollar. Of dit waar is, is niet bekend, maar dat zou een slechte stap zijn. Juist omdat OnePlus zich wist te onderscheiden met uitgebreide toestellen voor een interessante prijs.

De foto’s in dit bericht tonen concept-renders van de OnePlus 6. De renders zijn gemaakt op basis van de tot nu toe verschenen lekken over het toestel. De kans is dus goed aanwezig dat het daadwerkelijke toestel er zo uit komt te zien.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel