Vermoedelijke OnePlus 6 nu op beeld vastgelegd; een stralend toestel

OnePlus is druk met de voorbereidingen van de nieuwe OnePlus 6. De smartphone dook van de week al op in het nieuws, en nu zien we de vermoedelijke live-foto’s van het toestel. Ook deze keer lijkt de Chinese fabrikant weer veel aandacht te besteden aan het design van de smartphone.

OnePlus 6 voor de camera

De Chinese fabrikant OnePlus zou bezig zijn met de ontwikkeling van de OnePlus 6. De geruchtenmolen met berichten over het nieuwe toestel begint inmiddels te draaien. Mogelijk krijgt het toestel een vergelijkbaar design als de Oppo R15 waar we gisteren over schreven. Toch is er nu een ander model met wijzigingen voor de camera verschenen waarbij we een aantal interessante dingen zien.

OnePlus 6 foto

De OnePlus-serie werd altijd voorzien van een aluminium behuizing, maar dat kan met de 6 weleens anders worden. Als de foto’s inderdaad de OnePlus 6 laten zien, zien we een glazen behuizing met een dual-camera in verticale opstelling. Daaronder vinden we de ietwat ovale vingerafdrukscanner, met daar tussenin de flitser.

OnePlus 6 foto

We zien aan de voorzijde van het toestel een groot scherm, waarbij de inmiddels veelbesproken ‘notch’ tevoorschijn komt. Dit is een inkeping voor de camera en de sensoren van een toestel. Onder andere de nieuwe Wiko View2 serie heeft deze notch en we zagen hem ook al bij de iPhone X en Essential Phone. De screenshots spreken over Android 8.1 Oreo met OxygenOS 5.1.0 en 64GB opslagruimte met 6GB RAM.

De verwachting is dat in juni de OnePlus 6 officieel aangekondigd zal worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel