Opgedoken Oppo R15 laat mogelijk ontwerp van OnePlus 6 zien

De Chinese fabrikant OnePlus lijkt ook dit jaar mee te gaan met de trend van ‘de notch’; inham bovenaan het scherm. Omdat OnePlus vaak Oppo achterna gaat met het design, zien we hier mogelijk de OnePlus 6.

Oppo R15 design toont OnePlus 6

Oppo en OnePlus behoren tot hetzelfde moederbedrijf. Daarbij wisselen de twee fabrikanten vaak hetzelfde design uit en zo is nu ook het geval. Het Chinese Oppo is nu in het nieuws gekomen met de Oppo R15, waarbij de kans vrij aannemelijk is dat we deze stijl ook terug gaan zien bij de OnePlus 6.

Oppo R15 - OnePlus 6

De OnePlus 6 zal de huidige OnePlus 5T opvolgen en wordt later dit jaar verwacht, waarschijnlijk in juni. Daarbij werd al duidelijk dat de Chinese fabrikant kiest voor een Snapdragon 845 processor.

Oppo R15 Oneplus 6 zwart

Als ook deze keer de berichten kloppen, dan zal de OnePlus 6 voorzien zijn van een vrijwel randloos beeldscherm met bovenin beeld de inham; de zogenoemde notch. Deze zagen we al bij verschillende toestellen voorbij komen in het geruchtencircuit; zoals de Huawei P20 en ook de iPhone X heeft deze inham voor de sensoren en front-camera.

Oppo r15 - Oneplus 6

We zien aan de achterzijde de dual-camera in horizontale opstelling, LED-flitser en de vingerafdrukscanner. Verdere details over de telefoon zijn nog niet bekend, maar horen we naar waarschijnlijkheid in de komende tijd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel