OnePlus 5T: update Android 8.0 Oreo met OxygenOS 5.0.2 beschikbaar

De update naar Android 8.0 Oreo voor de OnePlus 5T wordt vanaf nu uitgerold. Samen met Oreo wordt ook OxygenOS 5.0.2 meegeleverd. De afgelopen tijd werd de betaversie hiervan getest.

OnePlus 5T: Oreo update

Vanaf vandaag is OnePlus begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de OnePlus 5T. Het gaat om de update naar Android 8.0 Oreo met OxygenOS 5.0.2. In de afgelopen tijd heeft de Chinese fabrikant de beta-versie in een Open Beta met de bezitters van de 5T getest. De feedback hiervan is gebruikt om de definitieve update zo stabiel mogelijk te maken.

OnePlus 5T Android 8.0 oreo

De update brengt diverse vernieuwingen, die aangekondigd waren met de komst van Android 8.0 Oreo. Denk aan de Picture-in-Picture modus, notificatiekanalen en een nieuw design voor de ‘Snelle instellingen’. OnePlus levert ook bijgewerkte versies mee van de eigen apps; Launcher 2.2, Gallery 2.0, Weather 1.9 en File Manager 1.7.6.

OnePlus heeft ervoor gekozen de update langzaam gefaseerd uit te rollen. Dit betekent dat de verspreiding weliswaar vandaag is begonnen, maar dat het enkele dagen kan duren voordat de Oreo-update bij iedereen beschikbaar is. Zodra dit het geval is, krijg je hiervan een notificatie op je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel