OnePlus 5T nu ook te koop bij Nederlandse winkels

De OnePlus toestellen zijn doorgaans alleen te koop bij de eigen webwinkel van het bedrijf. Echter kan dit voor sommigen een drempel zijn als je bijvoorbeeld aanspraak wilt maken op de garantie. Bij verschillende Nederlandse winkels kun je nu de OnePlus 5T aanschaffen.

OnePlus 5T in Nederland

De OnePlus 5T is de meest recente smartphone van de Chinese fabrikant. Het toestel is voorzien van een groot aantal mogelijkheden zoals de snelle Snapdragon 835 processor, een 6,0 inch Full-HD display met 18:9 beeldverhouding en nog veel meer.

Met de dual-camera maak je niet alleen mooie foto’s, er is ook 2x optische zoom zodat je zonder kwaliteitsverlies kunt inzoomen. Daarbij kun je de vingerafdrukscanner gebruiken en is er de strakke, metalen behuizing. Aan boord is 64GB/128GB opslagruimte, 6GB RAM en een 3300 mAh accu. Ook is OnePlus nu druk bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van Android 8.0 Oreo voor het toestel.

OnePlus 5T interface

Doorgaans worden toestellen van OnePlus enkel verkocht via de eigen website van de fabrikant. Dit heeft als nadeel dat het aanspraak maken op garantie wat omslachtiger kan zijn. Mocht je de OnePlus 5T liever bij een Nederlandse winkel willen aanschaffen, zodat je daar altijd op terug kan vallen, dan is dat vanaf nu mogelijk.

Het toestel is vanaf nu verkrijgbaar bij onderstaande webwinkels. Houd er rekening mee dat de prijs hoger ligt dan de adviesprijs van OnePlus zelf. Dit is omdat de webwinkels de toestellen aanbieden via grijze import. Zij regelen dus alles omtrent garantie, en je hebt gewoon recht op de twee jaar garantie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel