OnePlus 5T update: OxygenOS 4.7.6 met optimalisaties en security-patch

OnePlus rolt voor haar nieuwste vlaggenschip; de OnePlus 5T een nieuwe update uit. Het gaat om de OxygenOS 4.7.6 update die verbeteringen brengt in onder andere de camera. Daarnaast wordt de nieuwe beveiligingsupdate van december toegevoegd aan de software-update.

OxygenOS 4.7.6 voor OnePlus 5T

De Chinese fabrikant OnePlus is begonnen met het verspreiden van een nieuwe software-update voor de OnePlus 5T. Met de OxygenOS 4.7.6 update worden een reeks verbeteringen doorgevoerd, samen met beveiligingsupdate december 2017. Met de camera-verbeteringen moet het maken van selfies in mindere lichtomstandigheden verbeterd worden. Daarnaast kan voor Face Unlock nu gebruik gemaakt worden van hulplicht en ook in het systeem zijn optimalisaties doorgevoerd.

OnePlus 5T OOnePlus 5T OxygenOS 4.7.6

Changelog

De changelog van de update voor de 5T is als volgt;

Camera

  • Stability improvements
  • Clarity improvements for selfie in low light
  • Performance improvements for 3rd party camera apps

System

  • Added assistive lighting for face unlock
  • Improvements for expanded screenshot
  • Improvements for Wi-Fi display
  • Updated Android security patch to December

OnePlus laat weten dat de update vanaf nu OTA, dus via het toestel, wordt uitgerold naar de OnePlus 5T. OxygenOS 4.7.6 brengt helaas nog niet Android 8.0 Oreo, maar deze zal spoedig verwacht worden. Onlangs werden de 3, 3T en afgelopen maandag de OnePlus 5 al voorzien van Android Oreo, maar het nieuwste toestel moet dus nog even wachten op de update. De update met OxygenOS 4.7.6 wordt gefaseerd uitgerold over de komende dagen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel