OnePlus 5T komt als Star Wars-editie en in kleur Lava Red

De Chinese fabrikant OnePlus brengt haar nieuwste smartphone uit in twee nieuwe varianten. De OnePlus 5T zal verschijnen als Star Wars-editie en uitgebracht worden in de kleur Lava Red.

OnePlus 5T Star Wars

De Star Wars versie van de OnePlus 5T ging al enige tijd rond als gerucht en nu is het definitief. Het nieuwste vlaggenschip van de fabrikant zal als Star Wars editie verschijnen. De smartphone is voorzien van een witte achterkant rode elementen zoals het Star Wars beeldmerk.

OnePlus 5T Star Wars Edition

Volgens de berichten zou deze variant op 16 december officieel worden gepresenteerd. Helaas voor ons is er slecht nieuws, de OnePlus 5T Star Wars editie zal alleen in India verschijnen. De specificaties zouden niet verschillen. Volgens de bron komt deze editie met 8GB RAM en 128GB opslagruimte.

Lava Red

Een andere kleur die wordt toegevoegd aan het palet voor de 5T is Lava Red. Ook deze variant van de OnePlus 5T verschijnt met 8GB RAM en 128GB opslagruimte. Op dit moment ontbreekt informatie over de beschikbaarheid in andere landen dan in China, want volgens de berichten zou de OnePlus 5T in Lava Red alleen in China uitgebracht worden.

Wij vinden de rode kleur van de OnePlus 5T in ieder geval er strak uitzien. Zie jij de lava-rode kleur voor de OnePlus 5T wel zitten?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel