OnePlus 5T is aangekondigd: alle details en informatie

Al weken, zij het niet maanden, gaat er een belangrijk toestel rond in het geruchtencircuit; de OnePlus 5T. De Chinese fabrikant heeft het doek nu officieel van de smartphone gehaald en nu weten we vrijwel alles over het nieuwe toestel. We zetten alle details voor je op een rij.

OnePlus 5T aangekondigd

OnePlus heeft de 5T aangekondigd en heeft hiermee het eerste toestel uitgebracht met een 18:9 beeldverhouding. Het AMOLED beeldscherm heeft een grootte van 6,01 inch en een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Daarnaast is de smartphone uitgerust met dunne schermranden wat het toestel een premium uitstraling geeft.

OnePlus 5T interface

OnePlus heeft haar OnePlus 5T uitgerust met “Face Unlock”, hiermee kun je de telefoon ontgrendelen door er naar te kijken. Het bedrijf claimt dat het toestel binnen 0,4 seconden is ontgrendeld op deze nieuwe manier. Er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden om je OnePlus 5T te ontgredelen.

De vingerafdrukscanner zat bij de OnePlus 5 nog aan de voorzijde, geïntegreerd in de home-button. Bij de 5T is deze aan de achterzijde te vinden. Daar vinden we ook de dual-camera van 20 megapixel en 16 megapixel. Deze biedt een pro-modus, een dubbele LED-flitser en een diafragma van f/1.7. Aan de voorzijde is eveneens een 16 megapixel camera te vinden, met een lichtgevoeligheid van f/2.0.

OnePlus 5T

De OnePlus 5T is vervaardigd uit glas en metaal en is leverbaar in het zwart. Onder de metalen motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 835 processor, 6GB/8GB RAM en een opslagruimte van 64GB of 128GB. De fabrikant uit China geeft de 5T een 3300 mAh accu mee met de mogelijkheid tot snel opladen.

Opvallend en misschien wel een tegenvaller is dat de OnePlus 5T voorzien is van Android 7.1.1 Nougat en niet Android 8.0 Oreo. Wel zit de update naar Oreo in de pijplijn, maar hij zal dus niet vanuit de doos op Oreo draaien. Over Android ligt OxygenOS die meer mogelijkheden toevoegt aan Android. Het is nu vooral hopen dat OnePlus langer de telefoon blijft updaten dan dat het tot nu toe doet met haar toestellen.

Verkrijgbaarheid

De prijs van de OnePlus 5T zal komen te liggen op 499 euro voor de variant met 64GB aan opslagruimte. Kies je voor de variant met 128GB opslagruimte, dan kost deze 559 euro. In Europa is de smartphone vanaf 21 november 2017 te verkrijgen, in eerste instantie alleen via OnePlus zelf. De OnePlus 5 zal vanaf deze datum ook niet meer verkrijgbaar zijn bij OnePlus zelf.

Via onderstaande button hebben we alle gegevens voor je verzameld over de OnePlus 5T. Daar vind je bijvoorbeeld alle specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel