OnePlus bevestigt naam OnePlus 5T en 3,5 millimeter aansluiting

OnePlus zal deze maand met de introductie van de lang verwachte OnePlus 5T komen. Zowel de naam als de 3,5 millimeter aansluiting worden nu bevestigd met een nieuwe foto.

OnePlus 5T krijgt 3,5 mm aansluiting

OnePlus laat zich nu zelf los over de nieuwe smartphone die deze maand gepresenteerd zal worden. Hoewel er de afgelopen tijd al vaak over de OnePlus 5T geschreven is, is deze naam nu door de fabrikant ook bevestigd. In een forumbericht laat CEO Pete Lau zich los over verschillende details.

OnePlus 5T 3,5 mm jack

We zien een nieuwe foto waarin we enkele belangrijke details van de smartphone zien. Bevestigd wordt nu dat de OnePlus 5T over een 3,5 millimeter aansluiting zal beschikken om je hoofdtelefoon op aan te sluiten. Volgens de Chinese fabrikant gebruikt 80 procent van de gebruikers deze functie, waarop het niet logisch zou zijn de aansluiting te verwijderen. Het weglaten van de 3,5 mm aansluiting zou het toestel nog dunner kunnen maken, maar anderzijds wil de fabrikant de vrijheid van de gebruikers niet afnemen.

De OnePlus 5T zal later deze maand aangekondigd worden. De berichten spreken over 16 november, daar waar eerder berichten gingen over 5 november. We houden je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel