OnePlus 5T verschijnt op website van OnePlus en in nieuwe persfoto

We schreven gisteren over de OnePlus 5T, de opvolger van de ‘5’. Deze smartphone is nu opnieuw verschenen en wel op de website van OnePlus zelf. Daarnaast zien we ook een persfoto van de 5T met dunne schermranden.

OnePlus 5T laat zich weer zien

De OnePlus 5T wordt een variant op de OnePlus 5, maar toch met een heel ander design. Vermoedelijk wordt het toestel op 5 november gepresenteerd, want dan staat een event van OnePlus gepland. Gisteren verschenen er al OnePlus 5T renders en nu is het de beurt aan twee andere beelden.

OnePlus 5T website

Er is een foto opgedoken waarbij de OnePlus 5T op de website van OnePlus is te zien. Duidelijk te zien is dat het toestel dunne schermranden krijgt. Dit is een trend die we steeds vaker zien en niet alleen beperkt is bij de Galaxy S8 en LG G6, maar ook bijvoorbeeld bij de Wiko View. Vermoedelijk heeft het scherm van de 5T een grootte van 6,0 inch en een 18:9 beeldverhouding.

OnePlus 5T foto

De collega’s van Android Authority hebben een vermoedelijke persfoto van de OnePlus 5T in handen gekregen. Hierop is een deel van het toestel te zien en de bron staat doorgaans bekend als goed betrouwbaar. Op 5 november zullen we het te weten komen wat we kunnen verwachten van de OnePlus 5T.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel