Android 8.0 Oreo beschikbaar als open bèta voor OnePlus 3 en 3T

De OnePlus 3 en OnePlus 3T kan vanaf nu worden voorzien van Android 8.0 Oreo, hierbij gaat het om een open bètatest. Met de betaversie hoopt OnePlus nog feedback te ontvangen van gebruikers om zodoende een stabiele versie uit te kunnen brengen.

Android 8.0 bèta voor OnePlus 3T

Android Oreo brengt een aantal interessante nieuwe features zoals Picture-in-picture en het automatisch invullen van gegevens via de auto-fill methode. In Android 8.0 is ook het selecteren van tekst verbeterd en zijn er een aantal schermen voorzien van een nieuw design. Deze en andere functies kunnen vanaf nu getest worden door gebruikers met een OnePlus 3 of 3T.

De open bèta die door OnePlus beschikbaar is gesteld heeft nog wel een aantal bugs en is dus minder geschikt voor het dagelijks gebruik. Via het forum van OnePlus zijn de instructies en de benodigde installatiebestanden te vinden. Na het installeren van de bètaversie is het de bedoeling dat gebruikers alle problemen die zij tegenkomen melden via een feedbackformulier. Wil je naderhand toch weer terug naar de stabiele versie dan is het nodig om je toestel helemaal opnieuw te installeren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel