OnePlus 3 en 3T krijgen na Android O geen updates meer

OnePlus heeft op haar forum duidelijk gemaakt dat na Android O de OnePlus 3 en OnePlus 3T geen updates meer zullen ontvangen. OnePlus bracht het toestel ruim een jaar geleden op de markt.

OnePlus 3 krijgt Android O

Android O is de nieuwste release van het Android besturingssysteem waarvan Google op 21 augustus de naam zal onthullen. Voor die tijd maken sommige fabrikanten al hun upgrade plannen bekend, zo ook OnePlus. In een topic op het OnePlus forum is te lezen dat OnePlus de OnePlus 3 en 3T niet verder zal updaten dan Android O.

OnePlus 3T

Wel laat de medewerker via het forum weten dat beveiligingsupdates verspreid zullen worden als dat nodig is. Hoelang de OnePlus 3 en 3T nog beveiligingsupdates zullen ontvangen na het uitbrengen van Android O is niet helemaal duidelijk. De beveiligingspatch van augustus is de eerst volgende update voor de 3-serie. Na het uitrollen van deze patch zal OnePlus starten met de uitrol van OxygenOS 4.5 met diverse verbeteringen. Eerder kregen OnePlus 2 bezitters al te horen dat een update naar Android Nougat er niet meer in zit.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel