OnePlus bevestigd: OnePlus 2 kan fluiten naar update Android 7.0 Nougat

Na veel speculatie is het hoge woord er eindelijk uit bij OnePlus, het bedrijf heeft in een interview toegegeven dat de OnePlus 2 geen update naar Android 7.0 Nougat zal krijgen. Het afgelopen jaar waren er veel geruchten over de komst van de Android versie naar het toestel.

OnePlus 2 blijft op Marshmallow

OnePlus beloofde haar gebruikers in het verleden dat zij in ieder geval 24 maanden van updates voorzien zouden worden. Een medewerker van OnePlus bevestigde vorig jaar nog dat de OnePlus2 Android N zou ontvangen. Nu blijkt dat er geen plannen meer zijn om het toestel van Android 7.0 Nougat te voorzien, daarmee breekt het bedrijf haar belofte.

Het bedrijf achter de OnePlus toestellen bevestigd in een statement tegenover Android Authority dat de klantenservice al enige tijd vertelt dat de Nougat update niet naar de OnePlus 2 zal komen. Volgens OnePlus komt dat omdat het bedrijf destijds niet het Software Infrastructuur team had dat het nu wel heeft. De OnePlus 3 en 3T krijgen dit jaar nog wel een update, eigenaren kunnen Android O op hun OnePlus 3 of 3T verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel