OnePlus deelt nu zelf een foto: dit is de OnePlus 5 met dual-camera

We kunnen gewoon niet meer om de OnePlus 5 heen. De Chinese fabrikant heeft nu zelf een foto naar buiten gebracht van de OnePlus 5 en hierin zien we een aantal duidelijke aanwijzingen.

OnePlus 5 met dual-camera

Eindelijk heeft OnePlus zelf een foto gedeeld met de rest van de wereld, waarbij we de nieuwe smartphone krijgen te zien. De OnePlus 5 zal vervaardigd zijn uit een wat rondere, metalen behuizing, zo maakt de foto duidelijk. Daarbij zien we ook de antenne-randen en het OnePlus-logo.

OnePlus 5 dual-camera

Zoals verwacht is de OnePlus 5 ook uitgerust met een dual-camera; die we aan de achterzijde in horizontale opstelling zien. Daarnaast is de LED-flitser geplaatst. We zien aan de achterzijde dus niet de vingerafdrukscanner, dus dit betekent dat deze net als voorheen onder het scherm te vinden zal zijn, vermoedelijk geïntegreerd in de home-button.

OnePlus plaatst de officiële foto samen met de uitnodiging voor de aankondiging. Deze vindt plaats op 20 juni 12:00 EDT. Omgerekend naar de Nederlandse tijdzone is dit om 18:00 uur. Uiteraard houdt DroidApp je uitgebreid op de hoogte.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel