OnePlus wil jouw mening over het verkooppakket van de OnePlus 5

Wederom nieuwe berichtgeving over de OnePlus 5. De Chinese fabrikant vraagt het publiek nu om hun mening te geven over de vormgeving van het verkooppakket van de OnePlus 5. Er is keuze uit tien verschillende designs. Welke zou jij kiezen?

OnePlus 5 verkooppakket

Gisteren schreven we al dat de OnePlus 5 mogelijk op 15 juni aangekondigd zal worden. Daarbij kregen we ook een sample te zien van de camerakwaliteit en belooft de OnePlus 5 weer een uitgebreide high-end smartphone te worden.

OnePlus 5 verkooppakket

Nu wil de fabrikant graag weten welke ‘retail box’ het publiek zou kiezen. Er is keuze uit tien verschillende ontwerpen voor het verkooppakket van de OnePlus 5 en we zien hier het cijfer ‘5’ terugkomen waarbij sommigen met 3D-opdruk, inclusief de kleuren rood en wit. We zien ook de slogan “Hello 5” die de fabrikant waarschijnlijk zal gebruiken bij de release van het toestel.

De winnaar van de enquête voor de doos van de OnePlus 5 zal daadwerkelijk ook gebruikt worden. Mocht je ook je stem uit willen brengen, dan kan dat hier. Wij zijn benieuwd welke jij zou kiezen?

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel