Nieuwe OnePlus 5 foto’s laten metalen achterkant met dual-camera zien

Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van de vermeende OnePlus 5. Dit jaar verwachten we het nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant. Op de foto’s zien we een dual-camera en de vernieuwde vormgeving van de metalen behuizing. Wat kunnen we bij de OnePlus 5 verwachten?

OnePlus 5 foto’s

De nieuwe foto’s die zijn opgedoken tonen de vermeende OnePlus 5. Het is niet helemaal duidelijk of het gaat om een prototype of dat dit de definitieve versie is. Wat ontbreekt zijn namelijk de antenne lijnen. Deze zorgen voor het ontvangst van het toestel. Maar het kan ook zijn dat OnePlus hier een eigen oplossing voor heeft bedacht.

OnePlus 5

De OnePlus 5 zal voorzien zijn van een dual-camera. Eerdere geruchten spraken over tweemaal een 13 megapixel sensor. Aan de achterzijde is ook het logo van OnePlus zichtbaar en de dubbele LED-flitser. Andere geruchten gaven aan dat het toestel zal beschikken over een 5,5 inch Quad-HD beeldscherm en mogelijk 6GB RAM-geheugen. Verder wordt een Snapdragon 835 processor verwacht en bevindt zich aan de voorzijde een vingerafdrukscanner.

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de OnePlus 5 aangekondigd wordt. Als we kijken naar de voorgaande jaren zal dit niet al te lang meer op zich laten wachten en kunnen we in de zomer kennis maken met de concurrent voor de LG G6, Samsung Galaxy S8 (Galaxy S8+) en Huawei P10.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel