Schetsen opgedoken van ontwerp OnePlus 5

Er gaat bijna geen dag voorbij of de OnePlus 5 komt in het nieuws. Ook vandaag is dat het geval, want er zijn tekeningen en schetsen opgedoken waarin het design van de nieuwe OnePlus 5 is te zien. We zien een keramische behuizing en de toepassing van een dual-camera.

OnePlus 5 schetsen

Dit jaar komt de Chinese fabrikant met de OnePlus 5, dit omdat het geloofd wordt dat het getal ‘4’ een negatieve betekenis heeft. We zagen van de week een design teaser en ook verscheen het bericht dat we de nieuwe high-end smartphone eind juni kunnen verwachten. Op internet zijn nu mogelijke tekeningen en schetsen verschenen van de OnePlus 5.

OnePlus 5 schetsen

De ontwerpschetsen zijn volgens de bron afkomstig van OnePlus. De tekeningen laten verschillende elementen zien van het nieuwe toestel. Eén van de features is de dual-camera, die vermoedelijk zal bestaan uit tweemaal 12 megapixel sensoren, mogelijk met dual-LED flitser. Een deel van de achterkant van het toestel zou uit keramiek vervaardigd zijn en tevens blijft OnePlus bij de ‘5’ vasthouden aan de 3,5 millimeter hoofdtelefoon-aansluiting.

OnePlus 5 schetsen

Bij het bekijken van de tekeningen valt ook de gebogen achterkant op, iets wat voor een betere ligging in de hand moet zorgen. Ook aan de voorzijde van de telefoon zou een dual-camera geplaatst moeten zijn en we zien tevens een USB Type-C poort. Naar verwachting wordt de OnePlus 5 eind juni gepresenteerd. Uiteraard houdt DroidApp je hiervan op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel