‘OnePlus 5 krijgt 23MP camera en doorlopend scherm maar kleinere accu’

OnePlus komt dit jaar met een nieuwe vlaggenschip. Omdat het cijfer ‘4’ in China een ongeluksgetal is, gaan de berichten dat we dit jaar de OnePlus 5 kunnen verwachten. Nu zijn er details opgedoken over het nieuwe toestel. Wat kunnen we verwachten?

Eerste details OnePlus 5

Op het internet zijn de eerste berichten over de OnePlus 5 opgedoken. We zien ook een paar beelden die door de bron PCPOP naar buiten zijn gebracht. Dit zijn renders waarin getoond wordt hoe het toestel er mogelijk uit komt te zien. Het zijn dus geen officiële beelden van OnePlus zelf. De smartphone komt naar verwachting met een 5,5 inch 2K display met nauwelijks bezels. Iets wat we eerder zagen bij de LG G6 en Samsung Galaxy S8.

OnePlus 5 render

Onder de motorkap zou volgens de bron een Snapdragon 835 processor zitten. De geruchten spreken verder ook over 8GB RAM-geheugen; maar eerst zien, dan geloven. Het toestel zou verder over een 23 megapixel camera beschikken met optische beeldstabilisatie en mogelijk ook optische zoom. De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh. De vingerafdrukscanner zou zich aan de achterzijde bevinden.

We verwachten de aankondiging van de OnePlus 5 voor het begin van de zomer. De OnePlus 2 werd in juli aangekondigd, de OnePlus 3 in juni.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

De foto bovenaan het artikel toont de OnePlus X

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel