OnePlus 3 en 3T ontvangen Android 7.1.1 Nougat met OxygenOS 4.1.0 update

OnePlus, de Chinese fabrikant van interessante toestellen, heeft de OnePlus 3 en OnePlus 3T van een nieuwe update voorzien. Het gaat om de OxygenOS 4.1.0 update dat gebaseerd is op Android 7.1.1 Nougat. Dit is de nieuwste Android-versie die er beschikbaar is. Bij een update hoort ook een changelog.

OnePlus 3 (T): Android 7.1.1 Nougat

Voor de bezitters van de OnePlus 3 en 3T kunnen een nieuwe update verwachten voor hun high-end smartphone. De telefoons krijgen de update naar Android 7.1.1 Nougat met OxygenOS 4.1.0. De uitrol van de update is inmiddels gestart en een brede uitrol staat gepland voor de komende dagen.

OnePlus 3 Android 7.1.1 OxygenOS 4.1

De update naar OxygenOS 4.1.0/Android 7.1.1 Nougat wordt OTA, dus via het toestel uitgerold. Met de nieuwe Android-versie hoort ook een reeks verbeteringen en nieuwe functies. Zo is de beveiligingsupdate van maart 2017 meegeleverd, is de WiFi-connectiviteit, videostabiliteit, camera en Bluetooth-connectiviteit verbeterd. Ook zijn er bugs opgelost en is er de mogelijkheid toegevoegd om extra lange screenshots te maken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel