Download de artistieke OnePlus 3T wallpapers

OnePlus kondigde vorige week de OnePlus 3T aan. Dit toestel zal de OnePlus 3 opvolgen die nu niet meer verkrijgbaar is. De nieuwe smartphone van de Chinese fabrikant is voorzien van een reeks artistieke wallpapers, die je ook als achtergrond kunt instellen voor je eigen smartphone.

OnePlus 3T wallpapers

De Chinese fabrikant OnePlus kwam vorige week met de onthulling van een nieuwe smartphone; de OnePlus 3T. Deze smartphone is voorzien van een snellere processor, een verbeterde front-camera en een aantal andere veranderingen. Nieuw op het toestel vinden we ook de nieuwe wallpapers. Deze wallpapers zijn geheel in de stijl van de achtergronden die we eerder op de toestellen van OnePlus zagen.

OnePlus 3T wallpapers

Ontwerper Hampus Olsson mocht ook deze keer weer de wallpapers ontwerpen. De illustrator heeft vijf nieuwe wallpapers gemaakt voor de OnePlus 3T. De schilderachtige illustraties zijn weliswaar te vinden op de ‘3T’, maar je kunt ze ook gewoon voor je eigen toestel instellen als wallpaper. Je vindt de schilderachtige wallpapers op de website van de illustrator, waar je ze zonder ‘Never Settle’ beeldmerk kunt downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel