OnePlus stopt per direct met verkoop OnePlus 3; update Nougat nog dit jaar voor 3T

De OnePlus 3 zal niet langer meer verkocht worden. Van de week werd door de Chinese fabrikant de OnePlus 3T aangekondigd. Grote verschillen tussen de twee toestellen zijn er niet echt. Wel is er verschil in prijs. De OnePlus 3T is overigens ook nog niet verkrijgbaar op dit moment.

OnePlus 3 verkoop gestopt

OnePlus heeft bekend gemaakt dat het gestopt is met de verkoop van de OnePlus 3 in de Verenigde Staten en Europa. Het toestel zal opgevolgd worden door de van de week aangekondigde OnePlus 3T. Dit toestel is een opgewaardeerde variant van de OnePlus 3 en is van de buitenkant nagenoeg identiek aan de voorganger. Anders aan de 3T is dat er een Snapdragon 821 processor aanwezig is, een 16 megapixel front-camera, een 3410 mAh accu en je kunt nu kiezen uit 128GB opslagruimte.

OnePlus 3 verkoop

28 november

Hoewel de OnePlus 3 vanaf nu niet meer te koop is, moet je nog even wachten op het moment dat de OnePlus 3T in de verkoop gaat. In Nederland krijg je vanaf 28 november de mogelijkheid om de OnePlus 3T aan te schaffen voor een bedrag van 439 euro voor 64GB versie. In verschillende andere landen, zoals de Verenigde Staten is de smartphone vanaf 22 november beschikbaar.

Updates

We kunnen er vanuit gaan dat OnePlus de OnePlus 3 voorlopig nog wel bij zal houden met updates. Zo weten we dat in ieder geval de update naar Android 7.0 Nougat op de planning staat voor het toestel. OnePlus heeft de bevestiging gegeven dat ook de OnePlus 3T nog dit jaar de update naar Android 7.0 Nougat zal ontvangen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel