OnePlus 3T teaser toont design van snellere smartphone

Morgen zal de aankondiging van de OnePlus 3T plaatsvinden. De nieuwe variant op de huidige OnePlus 3 moet sneller en op verschillende fronten een verbetering zijn. Nu heeft de Chinese fabrikant een OnePlus 3T teaser online gezet waarmee we alvast wat meer te weten komen over het nieuwe toestel.

OnePlus 3T teaser

De OnePlus 3T moet een verbeterde variant zijn op de OnePlus 3. Het toestel zal morgen, 15 november, aangekondigd worden door het bedrijf. Bekend is dat het toestel een Snapdragon 821 processor zal krijgen, de nieuwste processor van Qualcomm.

OnePlus 3T teaser

Daarbij wordt een 16 megapixel camera verwacht. Deze biedt een Sony sensor die een hoog diafragma aankan van f/1.7. Vermoedelijk wordt de accucapaciteit iets verhoogd, naar 3300 mAh. De teaser van de OnePlus 3T laat geen noemenswaardige veranderingen zien. Wat opvalt is dat de ‘T’ in het scherm is geplaatst. Verder lijkt het design niet veel af te wijken van de OnePlus 3 zoals we hem nu kennen.

De prijs is niet officieel bekend gemaakt, maar zal naar verwachting 80 dollar hoger liggen dan bij de OnePlus 3 het geval is. Meer details zullen door OnePlus zelf bekend worden gemaakt morgen, tijdens de aankondiging.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel