OnePlus 3T wordt snellere smartphone van Chinese fabrikant

Het Chinese OnePlus komt met een nieuwe versie van de OnePlus 3; de OnePlus 3T. Deze smartphone moet volgens de laatste berichten over een snellere processor beschikken dan het huidige vlaggenschip van OnePlus.

OnePlus 3T

De bekende leaker Evan Blass heeft meer informatie naar buiten gebracht over OnePlus. De Chinese fabrikant zou bezig zijn met de ontwikkeling van de OnePlus 3T. Waar de ‘T’ precies voor staat is niet bekend, mogelijk zou dit staan voor Time, maar geruchten die rondgaan hebben het over ‘Turbo’.

OnePlus 3T

Mogelijk is de OnePlus 3T voorzien van een snellere processor. In de huidige OnePlus 3 is een Snapdragon 820 processor te vinden. Hoewel bevestiging ontbreekt, zou het kunnen zijn dat de fabrikant de 3T voorziet van een Snapdragon 821. Wellicht wordt de telefoon ook direct geleverd met Android 7.0 Nougat.

Blass laat weten dat de prijs in ieder geval rond de 80 dollar hoger ligt dan bij de OnePlus 3. Wanneer we het toestel kunnen verwachten, is niet bekend. Zodra er meer informatie beschikbaar is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel