OnePlus 3: update naar OxygenOS 3.2.6 brengt groot aantal verbeteringen

Een nieuwe update staat klaar voor de OnePlus 3. De smartphone van de Chinese fabrikant krijgt een update naar OxygenOS 3.2.6. Deze update brengt een groot aantal verbeteringen met zich mee die de prestaties van het toestel nog beter maken.

OxygenOS 3.2.6

Bezitters van de OnePlus 3 kunnen vanaf nu een nieuwe software-update verwachten voor hun device. Het is geen grote update, want de grootte van de update bedraagt ongeveer 40-45 MB. Wel maakt het de prestaties en gebruikservaring van het toestel een stuk beter. We hebben de nieuwe functies en verbeteringen voor je op een rij gezet.

Camera en gesprekskwaliteit

Na de update naar OxygenOS 3.2.6 is de automatische helderheid verbeterd en ook is de gesprekskwaliteit tijdens het bellen via bepaalde berichtendiensten geoptimaliseerd. Na de update is de camera verbeterd. Volgens OnePlus is de witbalans verbeterd, zijn de problemen met de groen/gele waas opgelost en is de kwaliteit van de 1080p video-opname nu beter.

OxygenOS 3.2.6

Verbinden en accu

Sommige gebruikers maakten melding van problemen met het verbinden via bluetooth in de auto. Ook deze problemen zijn na de update verholpen. Bij apps van derden kan de ringtone aangepast worden en er zal minder accu verbruikt worden tijdens het scrollen. Tijdens het gamen belooft OnePlus een verbeterde nauwkeurigheid van de aanraking en ook is er een DozeMode-knop in de ontwikkelaarsmodus en een PocketMode-knop bij weergave-instellingen.

OTA update

De OTA-update wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold. Het kan dus even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Je schijnt de update sneller te krijgen als je verbinding maakt met het netwerk door het gebruik van een Duitse VPN, dit kan via bijvoorbeeld Opera VPN. Anders is het nog eventjes wachten.

Wil je alles weten over de OnePlus 3, zoals de specificaties en gerelateerde nieuwsberichten? Raadpleeg dan de smartphone-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel