OnePlus last verkoopstop in voor OnePlus 3 in Europa

OnePlus heeft de verkoop van haar OnePlus 3 gestaakt in verschillende regio’s, waaronder Europa. Ook in Nederland en België heeft de Chinese fabrikant een verkoopstop ingelast voor de OnePlus 3. Het gaat volgens OnePlus té goed met de verkoop van de metalen smartphone.

OnePlus 3 verkoop

OnePlus staakt tijdelijk de verkoop van de OnePlus 3 in Europa en Hong Kong, dit laat de fabrikant weten. De vraag is volgens de fabrikant veel hoger dan het aanbod, waardoor er tot deze conclusie gekomen is. Van 9 augustus tot 12 september zal in verschillende landen gestopt worden met de verkoop, om zo de voorraad aan te vullen.

OnePlus 3

Landen

Het gaat in ieder geval om Nederland en België. Andere landen waar de verkoopstop geldt zijn Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Estland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Spanje. Het lijkt er dus op dat voor de inwoners van de Scandinavische landen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk er geen verkoopstop wordt ingesteld.

Bestellingen

Degenen die onlangs een OnePlus 3 hebben aangeschaft, hoeven niet te vrezen, zo laat OnePlus weten. Enkel bestellingen die na 9 augustus worden gedaan, worden uitgesteld. Eerder werkte OnePlus met een berucht invite-systeem, waardoor er vaak veel moeite gedaan moest worden om in het bezit te komen van een OnePlus smartphone. Met de OnePlus 3 zijn ze hier vanaf gestapt. De #OP3EuroTour gaat wel gewoon door.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel