OnePlus X: OxygenOS 3.1.2 met Android 6.0.1 Marshmallow eindelijk beschikbaar

OnePlus X-bezitters hebben er lang op moeten wachten; de update naar Android Marshmallow. De Chinese fabrikant heeft nu de Android 6.0.1 Marshmallow update voor de ‘X’ vrijgegeven. Eigenlijk is het de update naar OxygenOS 3.1.2, dat nog meer functies biedt dan het ‘standaard’ Marshmallow.

OnePlus X: OxygenOS 3.1.2

Het Chinese OnePlus heeft goed nieuws voor de bezitters van de OnePlus X. De update naar Android 6.0.1 Marshmallow wordt vanaf nu vrijgegeven. Het gaat om de publieke release van OxygenOS 3.1.2 die OTA, dus via het toestel, aangeboden zal worden voor toestellen die nu draaien op OxygenOS 2.2.3, 3.1.0 of 3.1.1. Gisteren maakte OnePlus al de verschillende update-plannen bekend, ook voor de OnePlus 3.

OnePlus X

Android 6.0.1 Marshmallow

De update naar OxygenOS 3.1.2 brengt alle verbeteringen uit Android 6.0.1 Marshmallow. Daarbij kan je gebruik maken van nieuwe icon packs, de vernieuwde wallpaper-kiezer, verschillende interface aanpassingen en de nieuwe OnePlus Music Player en OnePlus Gallery.

Ook is de beveiligingsupdate voor oktober toegevoegd aan de changelog van de update voor de OnePlus X. OnePlus laat weten dat wanneer je Facebook en/of Facebook Messenger gebruikt na de update opnieuw de permissies voor het geheugen moet geven, omdat anders de camera kan crashen.

Update

De update zal gefaseerd uitgerold worden. Het kan dus zijn dat de update nog niet direct voor iedereen beschikbaar is. In de komende dagen zal de Marshmallow-update voor de OnePlus X beschikbaar moeten zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel