OnePlus Gallery uitgebracht: niet alleen voor OnePlus-toestellen

Ben je op zoek naar een nieuwe galerij-app voor Android? Vandaag is er een nieuwe speler toegevoegd aan de Google Play Store: OnePlus Gallery. De fotobibliotheek-app van OnePlus is in eerste instantie uitgebracht voor enkel toestellen van OnePlus, maar werkt ook op andere Android-toestellen.

OnePlus Gallery

De app OnePlus Gallery is een galerij-app die opvalt door de gebruiksvriendelijkheid en snelheid. De applicatie is volgens de ontwikkelaar geoptimaliseerd voor offline gebruik en kan automatisch je foto’s organiseren en samenvoegen in collecties.

Naast het bekijken van je foto’s kan je de afbeeldingen ook bewerken. Denk aan het aanpassen van het formaat, bijsnijden, tekenen en meer. Uiteraard kan je na dit alles je eindresultaat delen met je vrienden.

Zoals gezegd werkt OnePlus Gallery niet alleen op OnePlus-toestellen. Ook voor verschillende andere toestellen; zoals de Wiko Fever en verschillende toestellen van HTC doet de app het in ieder geval. Echter werkt hij in ieder geval (nog) niet op de LG G4 en Honor 5X.

Bekijk ook: Dit zijn de 5 beste galerij-apps voor Android

OnePlus Gallery
OnePlus Gallery
Ontwikkelaar: OnePlus Ltd.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel