Strakke galerij-app Piktures 2.0 verschenen met veel verbeteringen

Piktures 2.0 is uitgebracht in de Play Store. De nieuwste versie van de galerij-app voor Android is voorzien van een reeks verbeteringen en nieuwe functies. Piktures is een van de meest uitgebreide galerij-apps voor je foto’s en video’s. Maar wat maakt Piktures dan zo speciaal?

Piktures 2.0

De ontwikkelaars van de galerij-app Piktures hebben versie 2.0 uitgebracht voor Android. De nieuwste versie van Piktures is direct te herkennen aan het vernieuwde icoon. Eerder bespraken we Piktures al in het overzicht met de 5 beste galerij-apps voor Android. Vanaf nu kan je beveiligde mappen aanmaken in Piktures 2.0. De mappen met foto’s die je alleen zelf wilt kunnen bekijken, beveilig je met een pincode. De bestanden worden dan met een encryptie opgeslagen.

Piktures 2.0

Je kunt vanaf nu meerdere foto’s selecteren door te swipen en ook is de interface van de kalender-weergave aangepast. Diverse bugfixes en prestatieverbeteringen zijn er ook doorgevoerd in Piktures en dus kan je genieten van een fijne nieuwe update. Piktures 2.0 kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Piktures Galerij: Fotoalbums
Piktures Galerij: Fotoalbums
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel