Google Foto’s 1.15: update voor Android-app brengt vernieuwd design

Google heeft de foto-app Google Foto’s voorzien van een update waarmee een nieuw design wordt doorgevoerd in de app. Verschillende functies kan je nu nog sneller bereiken en ook is de Assistent-functie in de Google Foto’s applicatie opnieuw ontworpen.

Google Foto’s 1.15

Google Foto’s voor Android wordt vanaf nu voorzien van een update met het versienummer 1.15. Met de nieuwste versie van de foto-app krijg je een vernieuwd design te zien. Hierbij valt op dat er onderin beeld een balk met opties is te zien. Op deze manier kan je sneller navigeren naar de assistent, de foto’s en de verschillende albums.

De assistent-functie in Google Foto’s laat je nu sneller een album, collage, animatie of film van je foto’s maken. De icoontjes geven hiertoe de mogelijkheid. Daarnaast krijg je in de albums snel te zien welke albums gedeeld worden, waar personen in voor komen en welke verschillende plaatsen je in je fotoalbums hebt staan.

De update voor Google Foto’s wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten, dan kan je hier de Google Foto’s 1.15 APK.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel