Google Foto’s 1.9 laat je gemakkelijk opslagruimte besparen

Google Foto’s 1.9 is uitgebracht voor Android. De nieuwe versie van de foto-app maakt het mogelijk om op een gemakkelijke manier opslagruimte vrij te maken op je smartphone. Eerder voegde Google al Chromecast-ondersteuning toe aan Google Foto’s.

Google Foto’s 1.9

Google is gestart met het updaten van de foto-app Google Foto’s. In Google Foto’s 1.9 hoef je voortaan je geen zorgen meer te maken over de opslagruimte van je telefoon. Dankzij een nieuwe functie in de app kan je met een druk op de knop alle foto’s die op je telefoon staan opslaan in je Google-account. Wanneer alle foto’s gesynchroniseerd zijn met je account, worden ze van je telefoon verwijderd om zo geheugen te besparen.

Google Photos

In de instellingen van Google Foto’s kan je kiezen voor ‘Maak ruimte vrij’ waarna de gehele fotobibliotheek als back-up wordt opgeslagen. De app zal je een melding geven als de opslagruimte bijna vol zit, waarbij ook aangegeven wordt hoeveel geheugen er bespaard kan worden.

In de webversie van Google Foto’s wordt het mogelijk om de kwaliteit aan te passen naar ‘hoge resolutie’ in plaats van ‘originele resolutie’. Hierdoor wordt er verder op de opslagruimte van je Google-account bespaard.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel