Google Foto’s 1.6 uitgebracht met Chromecast-ondersteuning (+ APK)

Google is begonnen met de uitrol van de update voor Google Foto’s. De update brengt de applicatie naar versie 1.6 en in deze versie zijn een reeks nieuwe functies beschikbaar. Google Foto’s 1.6 werd gisteren aangekondigd tijdens het Google-event.

Google Foto’s 1.6

Google heeft de update voor Google Foto’s 1.6 vrijgegeven. Google Foto’s 1.6 werd gisteren aangekondigd tijdens het Google-event en zou volgens Google volgende week pas uitgerold gaan worden. Nieuw in de app is de mogelijkheid om foto’s te casten naar de Google Chromecast. In de applicatie verschijnt nu een Chromecast-icoontje als deze ingeschakeld is.

Voor de andere functies die werden beloofd door Google, moeten we nog even wachten. Gisteren werd bekend dat de functies voor het samen bijhouden van een (gedeeld) fotoalbum en het labelen van personen later dit jaar aan de applicatie wordt toegevoegd. De update zal vanaf nu uitgerold gaan worden in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen, of kunnen wachten, download dan hier de Google Photos 1.6 APK.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel