OnePlus 3T aangekondigd: alle specificaties en informatie

OnePlus heeft haar nieuwe smartphone officieel aangekondigd; de OnePlus 3T. Deze smartphone moet een snellere variant zijn op de ‘3’. De OnePlus 3T is voorzien van een metalen behuizing en is op verschillende gebieden een verbetering ten opzichte van het huidige vlaggenschip van de fabrikant. We zetten de specificaties en de informatie op een rij.

OnePlus 3T

Hoewel de aankondiging eigenlijk pas om 19:00 uur plaats zou vinden, zijn de specificaties en details van de OnePlus 3T nu al gelekt. In de afgelopen tijd kwamen er verschillende berichten naar buiten over het nieuwe toestel van de Chinese fabrikant. De OnePlus 3T is slechts een kleine upgrade in vergelijking met de OnePlus 3.

OnePlus 3T Gunmetal

16 megapixel front-camera

Qua design is er niks veranderd. De behuizing is van metaal en onder het 5,5 inch Full-HD AMOLED beeldscherm bevindt zich nog steeds de home-button. Geïntegreerd in de home-button is de vingerafdrukscanner. Wel nieuw aan de voorzijde is de 16 megapixel front-camera, met Samsung-sensor. Bij de ‘3’ was dit een 8 megapixel camera.

Meer accucapaciteit, Snapdragon 821

Onder de motorkap van de OnePlus 3T vinden we een accu met meer capaciteit; namelijk 3400 mAh, tegenover 3000 mAh bij de OnePlus 3. Er is eveneens ondersteuning voor Dash Charge (snelladen) en het opladen gebeurt middels de USB Type-C kabel. Er is een Snapdragon 821 processor die op papier maar een zeer kleine fractie sneller is dan de 820 uit de OnePlus 3. Er is 6GB RAM en 64GB of 128GB (niet uitbreidbare) opslagruimte.

OnePlus 3T Soft Gold

Camera en netwerk

Aan de achterkant van de OnePlus 3T is een 16 megapixel camera te vinden, met OIS, EIS, autofocus en een diafragma van f/2.0. Voor de camera heeft OnePlus gebruik gemaakt van een Sony sensor. Verder is er 4G, WiFi (2.4 en 5GHz), NFC, Bluetooth, GPS en een 3,5 millimeter audio-jack voor je hoofdtelefoon.

Toch wel jammer is dat de OnePlus 3T draait op Android 6.0.1 Marshmallow. Wel verwachten we later ook de update naar Android 7.0 Nougat voor het toestel, net als dat deze nog dit jaar uitgebracht zal worden voor de OnePlus 3. Over Android ligt de OxygenOS laag.

Beschikbaarheid

De OnePlus 3T is verkrijgbaar vanaf 28 november. De prijs van het toestel ligt 40 euro hoger in vergelijking met de ‘3’. Hierdoor komt de totaalprijs op 439 euro.

Een compleet overzicht van de specificaties en het gerelateerde nieuws, vind je op de toestel-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel